Dri Buddi Air - Uscător electric de rufe

05.09.2018

Dri Buddi Air - Uscător electric de rufe - vezi pret aici

Cu un motor eficient și economic, capacitate mare - de până la 14 kg,  suport special pentru 20 de articole de îmbrăcăminte - hainele se usucă natural și rapid, indiferent de anotimp. În timpul uscării nu se formează cute, astfel călcatul va fi mult mai ușor. Datorită orificiilor și canturilor din partea superioară a suporturilor, poți agăța mai multe haine și mai ușor în noul uscător electric de rufe Dri Buddi Air. 

Vezi aici mai multe poze si detalii

Motorul puternic din partea de jos generează aer cald care circulă prin haine, uscându-le rapid și fără să le deterioreze . Pentru a-l porni, ai 2 opțiuni: fie să rotești butonul în sens contrar acelor de ceas pentru uscare continuă sau în sensul acelor de ceas unde setezi temporizatorul în intervale de timp de la 30 până la 180 de minute, ceea ce înseamnă că imediat ce timpul expiră, Dri Buddi Air se va opri.

Cu Dri Buddi Air aerul cald circulă prin haine uscându-le delicat, făcându-le plăcut mirositoare și moi la atingere. În plus, hainele stau agățate pe măsură ce se usucă,  deci vor avea mai puține cute, și asta înseamnă mai puțîn timp necesar pentru călcat. Dri Buddi Air este ușor de asamblat și de demontat. Doar detașezi suporturile pentru umerașe, desfiletezi și apoi îi scoți picioarele. Este compact și portabil. Recomand deoarece este soluția ideală pentru uscarea rufelor în interior!