Combina frigorifica Hotpoint XH9T2ZXOZH, No Frost, 369 l

02.08.2018

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z XOZH, No Frost, 369 l - vezi pret aici

Are Sistem de racire No Frost cu un Volum net total 369 l impartit: Volum net frigider 264 l si Volum net congelator 105 l; Clasa de eficienta energetica A+++; Consum energetic anual 282 KWh/an; Afisaj LED; Numar rafturi frigider 4; Numar suporturi pe usa 4; Compartiment legume/fructe ; Sistem dezghetare frigider No Frost. 

Congelator: Numar compartimente congelator 3, Sistem dezghetare congelator No Frost, Capacitate de congelare 10 Kg/24h; Functie super racire; Sistem antibacterian 

Iluminare interioara cu LED; Nivel de zgomot 38 dB; Culoare Inox; Dimensiuni 200 x 60 x 72 cm


Vezi aici mai multe poze si detalii

Are functie de racire/inghetare rapida si poti seta temperaturile din frigider si congelator din panoul de control de pe usa. Este o combina incapatoare, silentioasa, care isi face treaba chiar si acolo unde nu credeam, anume in compartimentul super cool destinat produselor din carne, cat si in compartimentul destinat fructelor si legumelor care chiar se mentin un timp indelungat proaspete. Functia de congelare rapida a congelatorului, face ca in cateva ore produsele sa fie congelate. Raceste si congeleaza foarte repede si nu raman mirosuri de la mancare, nu este deloc zgomotos, este foarte spatioasa.